top of page

Autoschade in Groningen

 

Autoschade, een vervelende bijkomstigheid waar u gelukkig niet elke dag voor komt te staan. Autoschade kan vele nare gevolgen met zich meebrengen. Conflicten met de tegenpartij, rechtszaken, schadeclaims, enz. Veel zaken kunnen op u afkomen. Wij helpen u met de gehele administratieve rompslomp omtrent uw autoschade en houden u uiteraard mobiel door het verzorgen van vervangend vervoer.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In geval van schade neemt u z.s.m contact met ons op en binnen enkele ogenblikken kunnen wij m.b.v de hedendaagse communicatiesystemen en de geautomatiseerde calculatiesystemen uw schade al in behandeling nemen. Het halen en brengen van de auto en bestuurder, het contact met de verzekeringsmaatschappijen, de financiële afwikkeling en nadien natuurlijk de garantie op de herstelde schade. Wij dragen de zorg voor uw autoschade! Alles betreffende uw autoschade wordt door ons op een snelle, nauwkeurige, betrouwbare en milieuvriendelijke wijze voltooid, zodat U er geen omkijken meer naar heeft.

Te allen tijde bent u in geval van schade bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn geselecteerd schade hersteller voor Achmea, Unigarant, SLA-groep, Interpolis en Univé en NH 1816. Dit bied u diverse voordelen, zoals gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie, vermindering of nihilisatie van het eigen risico.

 

Meer informatie over: 

bottom of page