top of page

Caravan en Camperwandherstel.

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.

PROFILE-REPAIR,     De methode om Caravan en Camperwanden te herstellen.

Profile-Repair® techniek is een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat bied enorm veel voordelen. De Profile-Repai-methode is bovendien erkend door verzekeraars.

Profile-Repai specialisten zijn zonder uitzondering professionele, betrouwbare caravan- en camperschadeherstelbedrijven met jarenlange ervaring. Zij geven u 10 jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen zij integraal over. Dat zegt genoeg!

Methode

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert. Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kunnen veelal door onze bedrijven plaatselijk onzichtbaar worden hersteld.

Het resultaat

Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile-Repai is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. En wordt ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dat bespaart honderden euro's. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile-Repai maar enkele dagen en is het lekkagerisico uitgesloten.

bottom of page