top of page

Autoschade in Groningen?

Of het nu gaat om krassen, deuken, lichte of zware schade, bij Autoschade Brian bent u aan het goede adres. Gemiddeld krijgt een automobilist eens in de 5 à 6 jaar te maken met een autoschade.

Autoschade Brian is een van de modernste autoschade bedrijven in Nederland, gevestigd in het Noorden van Groningen. Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers repareren de schades met vakbekwame zorg. Wij zijn officieel gecertificeerd op basis van het Kwaliteitszorgsyteem Schadeherstelbranche (KZS). Dit alles bevordert een snelle en nauwkeurige schadeafwikkeling zodat u er zeker van kan zijn dat uw auto voor 100% hersteld wordt.

Klantvriendelijkheid

Wij zijn dagelijks 24 uur bereikbaar voor onze klanten. Tijdens onze ruime openingstijden wordt u onder het genot van een kopje koffie/thee in onze receptie persoonlijk geholpen bij alle administratieve zaken met uw verzekering, c.q. tussenpersoon. Vervolgens wordt de auto ingepland en evt. vervangend vervoer geregeld.

Garantie

Op alle reparaties verstrekken wij de Bovag garantie van 4 jaar op de herstelde schade. Door de regelmatige strenge controle door zowel de Verzekeringsmaatschappijen en de Bovag kunt u zeker zijn van een kwalitatief zeer goed en veilig herstel van uw auto.

ae359255a1d83d4fbe23d1fac3f21ca1.jpg
50a5bc465e1cee59e318da41f98610e2.jpg
bottom of page