top of page

Smart Repair

Een kleine lakbeschadiging? Smart Repair: een slimme oplossing!

 

Het kan iedereen overkomen: te kort of te ruim indraaien, een paaltje…

 

Een kleine schade ontstaat snel. Met Smart Repair worden kleine schades snel aangepakt, zonder grotere gedeeltes van de auto te hoeven behandelen. Het is goedkoper dan het vervangen van de onderdelen en is bovendien nog milieuvriendelijk ook.

Welke slimme oplossingen kunnen wij u bieden?

 

* Uitdeuken: Uitdeukenzonder spuiten is een speciale techniek, ook wel restylen genoemd, om kleinere deuken te verwijderen zonder dat opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierdoor worden uw reparatiekosten aanzienlijk gereduceerd. Ook grotere deuken of deuken met lakbeschadigingen kunnen in sommige gevallen wel verwijderd worden. In dit geval blijft de lakschade bestaan of wordt deze schade bijgewerkt.

* Spot Repair: Plaatselijk herstellen van de lak op krasgevoelige plekken; onder andere op hoeken van bumpers, spiegelhuizen, dorpels, voorschermen, spoilers enz.

* Kunststofreparatie: Een scheur in een bumper of een gebroken koplamp-oortje kan snel en efficiënt gelast worden. Het herstelde onderdeel is even stevig als voordien en de techniek is toepasbaar op alle kunststofonderdelen.

* Koplampreparatie: Krassen op koplampen of mat geslagen glas zijn niet alleen een esthetisch probleem; ze brengen ook de zichtbaarheid en dus uw veiligheid in het gedrang. Met Smart Repair zijn deze krassen perfect te verwijderen, zodat ze er weer uitzien als nieuw.

* Velg reparatie: We kunnen in principe alle soorten stoeprand schades herstellen aan uw velgen, de kleur is onbelangrijk aangezien we alle kleuren van velgen al eens gedaan hebben waardoor bijbestellen van kleuren bijna nooit hoeft.

Indien uw velg (en) schade heeft, meestal aan de randen (stoeprandschade) kunnen we dit snel en vakkundig herstellen, we vullen deze schade op met een speciale vulmiddel voor aluminium velgen, of lassen indien de rand schade te diep is op.

Hierna wordt de velg netjes afgeschuurd zodat de schade weggewerkt is , primer erop en wordt de velg in dezelfde kleur lak bij gespoten, u zult als het goed is bijna of geen kleurverschil zien na het spuiten van de randen, wat we dan doen is de gehele velg overspuiten met blanke lak , hierdoor is de overgang van het gerepareerde gedeelte en de nog goede gedeelte weg, waardoor uw velg weer als nieuw lijkt, en ook zo goed als nieuw is.

De velg(en) dienen in principe los te worden aangeleverd met of zonder band.

We hebben minimaal 1 dag, max 3 dagen nodig om de velg (en) weer te herstellen, hierop kunt u niet wachten, ook niet op afspraak, aangezien spuitwerk minimaal 1 nacht moet drogen voordat de lak is uitgehard en de banden weer gemonteerd kunnen worden. Wel kunnen kleine stoeprandschades d.m.v. spot reparatie door ons worden hersteld, die kunnen op afspraak binnen 1 dag klaar zijn. U dient hiervoor te bellen voor een afspraak. Voor deze Smart Repair-oplossingen, maar ook voor andere reparaties kunt u bij ons terecht.

Meer informatie over:

bottom of page