Auto uitlijnen

Veiligheid en duurzaamheid zijn voor u als automobilist belangrijk. Het is daarom verstandig om uw auto regelmatig te laten uitlijnen. De wielen van uw auto zijn in nauwkeurig bepaalde standen geplaatst. Zo rijdt uw auto prettig en veilig en slijten uw banden minimaal. Na verloop van tijd kunnen er in deze wielstanden afwijkingen ontstaan. Bijvoorbeeld omdat u door een gat bent gereden, of een stoeprand hebt geraakt.

Ook bij een aanrijding kan een wiel een klap hebben opgelopen. Uw auto wordt daardoor minder koersvast, en dus minder veilig. Ook slijten uw banden sneller.

Wanneer moet ik mijn auto uitlijnen?

Wij adviseren u de uitlijning minimaal één keer per jaar te laten controleren. U kunt het zelf ook merken als uw auto niet goed is uitgelijnd. Het kan gebeuren dat uw auto ‘trekt’ of zwaarder stuurt. U kunt het ook zien: de binnen- of buitenkant van de banden slijten sneller dan gebruikelijk. De wielen zijn daardoor eerder aan vervanging toe. Bovendien neemt de rolweerstand van uw auto toe, waardoor u meer brandstof verbruikt. Dat kost u geld en dat wilt u niet.

Bij bandencentrum Brian bent u aan het juiste adres,wij hebben het juiste apperatuur en de juiste mensen en helpen u graag verder.

Autoschade Brian

T. 0595 57 17 17
F. 0595 57 18 48

Mail ons:
OPENINGS TIJDEN

Maandag tot vrijdag van 7.45 tot 17.30
Zaterdag van 09.00 tot 12.00

Let op: tijdens schoolvakanties op zaterdag gesloten

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit van heden, Service van toen. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Onze diensten:

- Auto schadeherstel

- Caravan/Camper schadeherstel

- Autoservice

  • onderhoud

  • APK

  • banden

- Ruitschade

Bezoek ons

Het Aanleg 14

9951 SJ WINSUM (gn)

© 2018 by Brian B.V.